Libnet.ro
UNICEF

05:45

Iohannis critica Guvernul pentru proiectul de OUG privind cercetarea: Riscam sa ne ntoarcem n anii `90

Hotnews Hotnews,
 Iohannis critica Guvernul pentru proiectul de OUG privind cercetarea: Riscam sa ne ntoarcem n anii `90

Presedintele Klaus Iohannis lanseaza un nou atac la adresa Guvernului PSD, de aceasta data acuzandu-l ca vrea sa intoarca cercetarea din Romania la nivelul anilor 90. Mai exact seful statului critica prevederii proiectului de OUG privind activitatea de cercetare-dezvoltare, publicat pe site-ul Ministerului Cercetarii si Inovarii. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis, raport DEVASTATOR pentru PSD: Riscam sa ne intoarcem in anii `90

Klaus Iohannis critica Guvernul pentru proiectul de OUG privind cercetarea. Presedintele Romaniei avertizeaza ca cercetarea din Romania risca sa regreseze la nivelul anilor 90 din cauza.

Ce spun juristii despre OUG privind revizuirea sentintelor: Legile nu pot fi aplicate retroactiv, contravine principiilor constitutionale

Juristii sunt sceptici in legatura cu OUG privind revizuirea sentintelor date pe protocoale, despre care a vorbit ministrul Justitiei Tudorel Toader, deoarece nu ar putea fi aplicata retroactiv. insa, daca ea ar intra in vigoare, efectele ar fi devastatoare in conditiile in care foarte multe dosare au avut la baza interceptari, scrie Mediafax.

Dragnea, despre OUG privind revizuirea condamnarilor definitive: NU E REA IDEEA!

Liderul PSD, Liviu Dragnea, reactioneaza la propunerea ministrului Justitiei privind adoptarea unei ordonante de urgenta pentru revizuirea condamnarilor definitive. Dragnea considera ca aceasta.

Cutremur in justitie: Specialistii avertizeaza asupra efectelor devastatoare pe care le-ar avea OUG privind revizuirea sentintelor, propusa de Tudorel Toader

Propunerea ministrului Justitiei Tudorel Toader de adoptare a unei ordonante de urgenta pentru revizuirea sentintelor date pe protocoale sau interceptari ilegale provoaca ingrijorare in randul.

OUG privind revizuirea sentintelor penale

Ministrul justitiei Tudorel Toader a demonstrat iar ca se conformeaza cerintelor venite din partea liderilor coalitiei PSD-ALDE. in cadrul unei emisiuni televizate, Tudorel Toader a spus ca pregateste un proiect de ordonanta de urgenta privind revizuirea sentintelor pronuntate de instanta in dosarele penale.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )